← Ana Sayfa

Hesap ve verilerini silme

Son güncelleme: 24 Ağustos 2026

1Uygulama içinden silme

  1. Ürünlerim'i açın, Profil sekmesine gidin ve sağ üstteki ayarlar simgesine dokunun.
  2. Hesabı ve bulut verilerini sil seçeneğine dokunun.
  3. Uyarıyı okuyup silme işlemini onaylayın. Apple ile giriş yaptıysanız güvenlik amacıyla tekrar doğrulama istenebilir.

2Neler silinir?

Firebase Authentication hesabınız, kişisel bulut ürünleriniz, bunlara ait bulut belgeleri ve aile üyeliğiniz silinir. Aileye taşınmış veya ailede oluşturulmuş ortak ürünler diğer üyeler için ailede kalır; adınız ve kullanıcı kimliğiniz bu kayıtlardan kaldırılır. Tek üyesi olduğunuz aile alanı tüm içeriğiyle silinir; başka üyeler varsa yöneticilik en eski üyeye aktarılır ve sizin üyeliğiniz kaldırılır.

Bu hesaba ait cihaz kayıtları ve cihazdaki ortak aile kayıtları da kaldırılır. Başka hesaplara ait gizli yerel kayıtlar etkilenmez.

3Uygulamaya erişemiyorsanız

Hesap e-posta adresinizle birlikte berkancalikoglu@outlook.com adresine silme talebi gönderin. Hesabı doğrulamak için ek bilgi isteyebiliriz. Yasal zorunluluk yoksa hesapla ilişkilendirilen veriler silinir.